Numele lui Băsescu, apărut din greșeală în procesul deschis de o firmă din Târgu Mureș

| 18 ian, 11:44

Numele fostului președinte Traian Băsescu a apărut din greșeală printre cei 11 intimați din dosarul de la Curtea de Apel Târgu Mureș, care a avut termen, luni, în cauza cu numărul 1553/102/2015, a declarat presei Teodor Moga, patronul firmei care a înregistrat plângerea.

'Traian Băsescu, eventual l-am înjurat vreodată, așa cum îi înjură lumea pe președinții țării, dar nu am niciun motiv în acest dosar să mă plâng împotriva lui. Figurează (printre intimați, n.r.) — o fi scos vreun procuror din eroare numele lui, eu nu-mi amintesc să îi fi scris numele, nici nu l-am pomenit în cei 10 ani, nici la biserică, nici în altă parte (...) Numai din greșeală de redactare a cuiva (apare numele fostului președinte, nr. ) că n-am nicio treabă cu el', a spus Teodor Moga.

Curtea de Apel Târgu Mureș a amânat, luni, în Cameră de Consiliu, pentru data de 8 februarie, procesul în care fostul președinte al României, Traian Băsescu, președintele CEC Bank, Radu Grațian Ghețea, primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, trei judecători din județul Mureș și mai mulți avocați din județul Cluj sunt intimați, într-un proces deschis de o companie din Târgu Mureș.

Amânarea a fost solicitată chiar de către cel care a depus plângerea, care a cerut acordarea unui nou termen pentru angajarea unui apărător.

La dosarul cauzei a fost depusă o întâmpinare din partea a doi avocați din Cluj-Napoca, precum și din partea lui Traian Băsescu.

Cei 11 intimați au fost citați la Curtea de Apel Târgu Mureș în dosarul numărul 1553/102/2015, care are la bază o plângere depusă de MTS Company împotriva soluțiilor de neurmărire penală și netrimitere în judecată dată de Direcția Națională Anticorupție în cazul unei sesizări de abuz în serviciu, care îi viza pe aceștia.

Compania a depus inițial plângerea la Tribunalul Mureș, însă instanța și-a declinat competența către Curtea de Apel Târgu Mureș, având în vedere că printre intimați se regăsesc avocați și judecători.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ