Numele lui Dorin Cocoş, în dosarul Microsoft. Elena Udrea: Se mai întâmplă

| 30 sep, 2014

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentiale, a declarat, referitor la faptul ca numele fostului sot, Dorin Cocos, apare in dosarul Microsoft, ca "se intampla si astfel de lucruri", mentionand ca nu a avut nicio implicare.

Intrebata daca i-a spus acestuia ca urma sa candideze pentru fotoliul la Cotroceni, Elena Udrea a declarat, la Realitatea TV, ca nu se afla in situatia de a spune cuiva ce face, cu atat mai mult cu cat s-au despartit de un an si ceva. In plus, a spus liderul PMP, si mama sa a aflat dupa ce se anuntase candidatura sa.

In ceea ce priveste implicarea fostului sot in dosarul Microsoft, Elena Udrea a afirmat ca "trebuie sa fie justitie pana la capat". Iar daca ar fi condamnat, Elena Udrea comenteaza doar atat: "Se intampla si astfel de lucruri".

Din punctul sau de vedere, acest subiect are doua abordari. Prima este faptul ca "fostul sot era om de afaceri, avea activitatea lui cu mult inainte sa ne casatorim. Activitatea lui e una pentru care raspunde personal", afirma Elena Udrea.

Cea de-a doua abordare este ca "acest dosar arata realitatea oculta dintre mediul de afaceri, clasa politica si institutiile romane". "Daca am vrea cu adevarat sa tratam acest subiect, ar trebui sa avem la nivel social o dezabatere publica ca sa vedem care sunt cauzele care duc la astfel de situatii", a declarat candidatul PMP la prezidentiale.

Potrivit acesteia, in acest dosar justitia ar trebui sa-si faca treaba, iar cei in cauza sa spuna ce au de zis. "Indiferent ce nume sunt implicate, acest dosar trebuie sa urmeze calea legala", a mai spus Elena Udrea.

Intrebata de ce a explodat acest dosar acum si nu in oricare alt moment, liderul PMP a replicat: "La aceasta intrebare dati-mi voie sa nu va raspund acum". "Nu cunosc acest dosar", a completat Elena Udrea. "Numele meu nu e pomenit. Despre mine nu e vorba in acest dosar", a mai spus candidatul la fotoliul de la Cotroceni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ