O autostradă din România va fi DEMOLATĂ. Motivul este HALUCINANT

| 13 oct, 14:52

Autostrada Sibiu-Orăștie este plină de fisuri, fiind descoperite infiltrații de apă la câțiva metri sub şosea. CNADNR spune că este necesară demolarea acesteia.

Autostrada a fost inaugurată în noiembrie 2014, însă acum, angajații CNADNR au luat act de problemele acesteia și precizează că "este necesară demolarea completă a căilor de circulație, atât a căii I, cât și a căii II", scrie voceatransilvaniei.ro.

Motivul este consemnat chiar de ei - "Cu ajutorul unui excavator având cupa de 1,3 metri cubi s-a constatat că infiltările de apă sunt la o adâncime între 8 şi 10 metri faţă de cota roşie".

Partea bună e că reparațiile vor fi executate de firma care a realizat autostrada "pe prorpiul risc și cheltuială", spune CNADNR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 09:39
mihail30
Bani acum, simplu si convenabil !
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ