O bancă din România reînvie creditul cu buletinul

| 28 sep, 15:15

ING Bank a încheiat un acord cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și poate acorda credite de nevoi personale pe loc, fără a mai fi nevoie de adeverință de salariu din partea clientului, scrie profit.ro.

ANAF va furniza băncii informații legate de veniturile clientului, astfel că acesta poate obține un credit de până la 90.000 de lei, pe loc, dacă se califică. ING este prima bancă ce activează pe piața din România care implementează o astfel de procedură, potrivit unui comunicat al băncii.

"Am gândit procesul de acordare a creditului din perspectiva clientului. Să nu fie nevoit să facă mai multe drumuri la bancă, să nu aibă nevoie de adeverința de salariu și, ideal, să primească banii pe loc", a declarat Ștefan Radu, director produse și strategie retail banking, ING Bank România.

Clienții pot lua credite de nevoi personale în valoare de minimum 2.000 de lei și maximum 90.000 de lei pe o perioadă de până la 5 ani. Banca susține că procesul va dura în jur de 15 minute.

Mai multe, pe profit.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ