O dovadă INCREDIBILĂ a legăturii cu CIVILIZAȚIA EXTRATERESTRĂ, veche de 150000 de ani, descoperită în China

| 30 iun, 2014

Pământul este plin de mistere. În diferite zone ale globului s-au descoperit numeroase artefacte care nu doar că ridică numeroase semne de întrebare, dar contrazic din toate punctele de vedere istoria antică pe care am învățat-o în școală.

Un asemenea loc este în provincia chinezească Qinghai. În apropierea Muntelui Baigong arheologii au descoperit o piramidă la baza căreia se regăsesc numeroase țevi de alimentare și scurgere. Conductele variază ca dimensiuni, cea mai mică are dimensiunea unei scobitori, în timp ce cea mai mare are câțiva țoli. Cel mai interesant fapt este că ele au o vechime de cel puțin 150.000 de ani.

Bineînțeles că întrebarea la care nu poate să răspundă nimeni este: Cine a realizat aceste conducte? Istoria acceptată ne învață că primii oameni care au străbătut zona respectivă au fost triburile nomade, în urmă cu aproximativ 30.000 de ani. Se presupune că înainte nu a fost locuită de nimeni pentru că în conformitate cu teoriile actuale, omul, dezvoltat din punct de vedere tehnologic, nu ar fi avut cum să existe în vremea în care conductele au fost construite.

Piramida în cauză a fost descoperită în 2002, de către un grup de arheologi chinezi. Mostre din țevile în cauză au fost prelevate și trimise către un laborator specializat. Folosindu-se tehnica termoluminiscență s-a determinat că obiectele misterioase au o vechime de 150.000 de ani. Această tehnică determină momentul exact când un obiect a fost expus pentru ultima dată la lumina Soarelui sau chiar încălzit, motiv pentru care nu poate exista nicio marjă de eroare.

Pentru ca istoria să nu fie dărmată din temelii, unii specialiști au încercat să explice că conductele în cauză s-au creat în mod natural. Această ipoteză este de-a dreptul hilară în condițiile în care o piramidă nu se construiește singură și cu atât mai puțin numeroase țevi de scurgere îmbinate perfect între ele.

Specialistul chinez Yang Ji a declarat presei că este ferm convins că atât piramida, cât și conductele sunt opera unor ființe inteligente, venite de pe o altă planetă, care din anumite motive au venit pe Terra. Această teorie pare să prindă contur pentru că alimentarea cu apă a piramidei s-a făcut dintr-un lac cu apă dulce din apropiere, iar scurgerea se realiza într-unul cu apă sărată.

Mai mult de atât, rezultatele laboratorului au fost și mai șocante pentru că 8% din materialul din care au fost realizate nu a putut fi identificat. În acest sens, specialiștii sunt de părere că materialul provine de pe o altă planetă pentru că pe Terra nu există.

Zheng Jiandong, un alt specialist care a analizat conductele misterioase, a descoperit că ele sunt extrem de radioactive. Acest fapt poate fi considerat un aspect hotărâtor cu privire la originea acestor țevi.

Chiar dacă această teorie există doar la nivel speculativ, nu există prea mulți specialiști care o susțin din cauză că istoria antică a planetei ar trebui schimbată din temelii și atunci prăpastia care ne separă de adevăr s-au surpa pentru totdeauna.

 

 

Sursă: efemeride.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
Cuviosul Portofenie
Fiilor, nu vă lasaţi ademeniţi de falsele moaşte, vechi, tari si urât mirositoare ! Vă rog să veniţi la biserică pentru că am să vă poftesc sub patrafirul meu. Aici veţi găsi unicele moaşte vii, compuse dintr-un organ cilindric, vânjos şi lung de 20 de centimetri, cu cap gros, precum şi două bile păroase şi mari asemeni unor ouă de struţ. Sunt fierbinţi, primitoare, izvorăsc o mireasmă dulce de ştromeleag şi dacă le molfăiţi alene, veţi trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, lăptos, fierbinte si reconfortant. Aşadar, nu mai aşteptaţi, ci poftiţi la coadă, la adevăratele moaşte făcătoare de minuni ale cuviosului Portofenie !
06 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Conflict în stil mafiot între două clanuri de serafimi şi heruvimi

Având reputaţia unui loc al liniştii şi al păcii, Raiul a fost, cu puţin timp în urmă, scena unui atac nemaiîntâlnit. Fiind înarmaţi cu săbii Jedi, câţiva membri ai clanului Serafimilor, au descins într-un loc de reuniune al rivalilor din clanul Heruvimilor. Disputa a izbucnit din cauza neînţelegerii generate de banii obţinuţi în urma pelerinajului organizat la moaştele făcătoare de minuni ale sfinţilor Pic şi Poc. Până la momentul intervenţiei trupelor speciale de apostoli, Bătaia Cea Ruptă din Rai a avut unele consecinţe nefaste pentru ambele tabere: veşminte sfâşiate, aureole sparte şi aripi fracturate.

Printre cei reţinuţi se numără şi Cuviosul Arsenie Cămătarul, temut membru al clanului Serafimilor, dat în urmărire generală pentru un lung şir de minuni comise cu sânge rece folosind sfântul Levier. “De fiecare dată s-a bazat pe relaţiile lui la Muntele Athos pentru a ocoli legea divină, dar iată că am reuşit să-l arestăm. Va posti şi va face canoane aspre pentru mult timp de acum încolo. Mai pe scurt, a dat de Đracu’.”, a declarat sfântul Gheorghe.

Părintele Coşmelie, purtător de cuvânt al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, susţine că mulţumită capturării membrilor celor două clanuri, Viaţa de Apoi a Raiului va putea reveni, în sfârşit, la normalitate.
04 iul, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat.
04 iul, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”
03 iul, 2014
Părintele Cleopache
Ştiaţi că:
- Iisus s-a născut din mamă virgină, aceasta fiind fertilizată in vitro de către o fantomă ?
- deţine recordul mondial pentru cea mai lungă perioadă de abstinenţă sexuală şi anume 33 de ani ?
- exceptând faptul că era tâmplar, mai practica iluzionismul, medicina alternativă şi multe alte practici “magice” ?
- inelele lui Saturn sunt de fapt prepuţul lui Iisus, fapt dovedit de teologul Leo Allatius ?
- Biblia afirmă că Iisus era o forma de viaţă neconvenţională, fiind alcătuit din pâine integrală şi vin Chateau Cheval Rouge ?
- îi iubeşte atât de mult pe americani încat a ţinut secret mântuirea sa până în anul 1492 ?
- poate merge pe apă pe care o transformă în vin, pentru ca apoi, prin tranzitivitate, să poată merge şi pe vin ?
- a reuşit să se supună sacrificiului suprem chiar dacă, fiind atotştiutor, cunoştea faptul că după trei zile va învia ?
- a murit şi a înviat de peste 2000 de ori ?
- este primul caz uman confirmat de înălţare/decolare ?
- unul dintre hobby-urile sale este apariţia în visele schizofrenicilor ?
- numele său real este Conchita Wurst ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ