O familie întreagă a fost omorâtă. Carnagiul de pe DN1, provocat de un sinucigaş, din cauza unei fete FOTO

| 28 sep, 2014

Tanarul care a provocat accidentul de pe DN1, sambata seara, in urma caruia au murit sase persoane, ar fi anuntat cu cateva ore inaintea tragediei ca vrea sa se sinucida, din cauza unei fete.

Pe pagina sa de Facebook, barbatul de 28 de ani, pe nume George Dumitru, ar fi postat un mesaj in care sustinea ca pleaca intr-o lume mai buna, pentru ca nu mai rezista sa mai traiasca.

El si-a avertizat, de asemenea, prietenii sa aiba grija pe cine iubesc, pentru a nu pati ca el. Alaturi de mesaj, George a postat mai multe fotografii cu iubita sa. Se pare ca el ca se certase cu prietena sa, intr-un club, cu putin timp inainte sa posteze mesajul pe pagina sa de Facebook.



Prietenii lui George spun ca acesta ar fi fost motivul pentru care s-a sinucis, intrand cu masina in plin intr-un alt autoturism, care circula regulamentar pe DN1.

El a spulberat astfel o intreaga familie, in cealalta masina aflandu-se cinci persoane, printre care un copil. Toate cele sase persoane implicate in accident au murit.


Observatorul de Prahova

Cunoscutii lui George Dumitru au postat mai multe mesaje pe reteaua de socializare, in care cei mai multi s-au arata socati de cele intamplate, in timp ce unii au criticat gestul ingrozitor al tanarului, care a dus la moartea a altor cinci oameni.

"RIP GIORGICA... Sincer nu credeam ca tu vei face asa ceva si mai ales din cauza unei femei. Vei ramane mereu in inimile noastre", a scris un prieten de-al tanarului.

"Ai omorat 5 oameni care iubeau si pretuiau viata... act criminal... meriti sa suferi si sa platesti pt asta oriunde ai fi ajuns acum!", a mai scris o cunostinta a lui George.


Observatorul de Prahova

Cumnatul tanarului vinovat a declarat pentru B1 TV ca nu isi explica gestul lui George si ca nu stia ca ar fi avut probleme in dragoste. Barbatul a precizat ca din cate stia tanarul avea planuri de viitor si de aceea nu poate gasi o explicatie pentru gestul sau.

Sase persoane au murit sambata seara, pe DN1, in judetul Prahova, intre Banesti si Floresti, dupa ce tanarul a intrat frontal intr-o alta masina care se afla pe contrasens. Impactul a fost atat de violent, incat cei sase oameni au murit pe loc.

Masina care circula regulamentar era condusa de un barbat de 44 de ani, iar in autoturism se mai aflau trei persoane de 44, 38 si 19 ani, precum si un copil de 12 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 sep, 2014
Nelu
Soc
Cretin nebun sa arda in iaddd!!!! a omorat oameni nevinovati!!! de ce nu s-a spanzuarat? ce vina a avut restul de 5 oameni sau 6 ca el era dus cu pluta????? ca iubita nu mai vrea cu el tu omori oameni nevinovati??? s-a arda in IADDDD PE VECIIIII Ajutal Domneee!!!!
28 sep, 2014
Andrei
AiureA
bine zici asa sa pateasca pt ca a omorat oameni nevinovati !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ