O femeie și trei minori, loviți de tren în halta Brănești. Cele patru persoane au decedat

| 17 aug, 13:03

O minoră a decedat după ce a fost lovită de tren pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Brănești, informează IGPR. Potrivit sursei citate, în spatele trenului, la aproximativ 600 de metri, au fost identificate alte trei persoane decedate - o femeie și doi copii minori.

Conform reprezentanților CFR Călători, incidentul s-a produs joi între stațiile Pasărea și Brănești, la ora 9.30

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu, ambulanța a ajuns la șapte minute de la apel. Aceasta a confirmat că este vorba de patru persoane decedate, una de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani, și trei copii cu vârste de 2, 5 și 10 ani.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la fața locului deplasându-se deja un procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Cornetu.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că ar putea fi vorba de o sinucidere, iar asupra femeii, care se pare că era însărcinată, s-ar fi găsit un bilet de adio.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ