O noua dezvăluire făcută de Tolontan: La COLECTIV s-au prezentat ambulanțe private, dar nu au fost lăsate să intervină

| 17 dec, 10:13

Cătălin Tolontan continuă dezvăluirile despre noaptea tragică de la Colectiv. Ambulanţe private au ajuns la faţa locului gata să intervină însă nu au fost lăsate să treacă de autorităţi. Secretarul de stat Raed Arafat este ostil ambulanţelor private, susţin sursele citate de tolo.ro.

Raed Arafat, spunea, la câteva zile de la incendiu: "Deci. Zvonurile astea sînt lansate. La fiecare caz se lansează zvonuri, mai ales cu sectorul privat. Că ce bine ar fi dacă sectorul privat era acolo! Deci haideți să ne înțelegem clar: legislația ne permite să-i chemăm și chiar să-i chemăm obligatoriu să vină și după care să-i decontăm. N-avem nici o problemă. Asta-i legea numărul 95. Nimeni n-a zis privatul să nu intervină!".

Tolo.ro publică date care confirmă că o mașină a BGS a fost în acea noapte, la aproximativ o oră după catastrofă, chiar pe strada care mărginește zona intervenției. Și n-a fost singura ambulanță privată de la fața locului.

O mașină de la Sanador a reușit chiar să pătrundă dincolo de primul cordon.

Ambele ambulanțe private au fost însă blocate, pînă la urmă, de poliție, care le-a întors și le-a trimis, goale, pe drumul lor.

"Cînd am aflat de incendiu, am păstrat cinci mașini libere și le-am comunicat celor de la ISU, prin 112, că sîntem gata să intervenim", povestește o sursă din BGS. Și ce v-au răspuns? "Nimic".

Citeşte şi: SCANDALOS! Mihaela Rădulescu, acuzată că îi ajută pe patronii clubului COLECTIV

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ