O nouă dispută între Cernea şi Zgonea: "Domnu' deputat, vă rog frumos, râde lumea de noi şi cu curcile!"

| 10 dec, 2013

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, l-a poftit, marţi, pe deputatul Remus Cernea, să ia loc în bancă, după ce i-a explicat că problema de procedură pe care a ridicat-o nu este reală, el adresându-i-se astfel: "Domnu' deputat, vă rog frumos, râde lumea de noi şi cu curcile!".

Deputatul Remus Cernea a luat cuvântul, pe procedură, la secţiunea rezervată dezbaterilor generale privind proiectul Legii minelor.

Cernea a cerut să fie respectat articolul 91 din Regulamentul Camerei, potrivit căruia ordinea de zi se transmite pe suport electronic.

"Nu am primit nici raport, nici ordine de zi. Vă rog să asiguraţi dreptul la informare", i-a spus Cernea lui Zgonea.

"Domnu' deputat, nu prea ştiţi limba română. Haideţi să vă citesc eu, că iar vă supăraţi că vă jignesc. Raport e în format electronic, e pe site, îl au toţi colegii. Îmi cer scuze că vă spun, iar citim cum vrem noi să interpretăm. Aici suntem în Parlamentul României. Ordinea de zi şi programul de lucru au fost aprobate la începutul şedinţei, afişate pe site", a spus Zgonea.

El l-a întebat, retoric, pe Cernea de ce amestecă cele două lucruri şi i-a transmis că raportul se pune pe site în format electronic de ani de zile.

"Căutaţi-l. Nu e obligaţia mea, domnu' deputat, e obligaţia dumneavoastră! Vă rog frumos, vă mulţumesc. Poftiţi în bancă! Mulţumesc foarte mult", i-a spus Zgonea lui Cernea.

"Domnu' deputat, vă rog frumos, râde lumea de noi şi cu curcile! Când un parlamentar vine la microfon şi spune de ordinea de zi pe care noi am afişat-o de trei ore, e afişată pe site-ul Camerei Deputaţilor. Vă mulţumesc foarte mult, sunteţi astăzi foarte activ", i-a mai spus Zgonea lui Cernea.

Cei doi nu sunt la prima dispută. În urmă cu o săptămână, la votul pentru Bugetul pe 2014, cei doi au avut un schimb de replici legat de cămăși.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ