O nouă GAFĂ de proporţii marca KLAUS IOHANNIS

| 09 oct, 2014

Klaus Iohannis face o nouă gafă: a publicat ieri (miercuri) un mesaj despre Ziua Nationala de Comemorare a Holocaustului, însă evenimentul are loc astăzi (joi) pe 9 octombrie.

"Aducem astăzi un pios omagiu victimelor Holocaustului din România, fiilor acestei națiuni care au pierit în una dintre cele mai mari tragedii ale secolului XX. La mai bine de 70 de ani de la această catastrofă umană, suntem chemați să comemorăm o zi care a devenit, în timp, una dedicată memoriei suferinței, o rană deschisă care nu se va închide probabil niciodată.

Vă chem pe toți să privim, cu responsabilitate și compasiune, la viitorul nostru ca societate și să ne amintim în același timp, cu emoție, de genocidul împotriva membrilor comunităților evreiești și rome, iar un asemenea moment să fie o datorie pentru generațiile de azi și de mâine.", a scris candidatul ACL pe pagina de Facebook.

Comemorarile inchinate Holocaustului se tin diferit in functie de tara. In Romania, evenimentul este marcat in fiecare an pe 9 octombrie.

Klaus Iohannis are deja în portofoliul său mai multe gafe: în cadrul unei dezbateri pe tema educaţiei, candidatul ACL la prezidenţiale a afirmat despre sine că este un politruc. Cu o altă ocazie, Iohannis a rostit un citat pe care l-a atribuit lui Dimitrie Bolintineanu dar acesta aparţinea cărturarului Spiru Haret: "cum arata scoala azi, va arata tara maine"

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 oct, 2014
elefterie
Unde-i 'gafa',musiu?
Ma ia si pe mine scarba la comentariile 'de doi lei vechi' impotriva sasului; mai romani neaosi nu gasiti nimic sa dati in el si veniti cu magarii.In cazul asta unde-i gafa jupane Robertica,jurnalistu' lu' peste? Urmasii Holocaustului sunt in toata lumea si multi citesc mesajele romanilor pe net din afara tarii (bunaoara eu ti-am citit 'gunoiul' de articol aflandu-ma la mii de km de tara) deci celor din tari aflate cu o zi inaintea Romaniei trebuie sa le scrii miercuri daca vrei ca mesajul sa fie citit joi, de ziua nationala a Holocaustului.Pricipit mai jurnalica? (caci nu te pot numi 'jurnalist' intrucat as jigni aceasta breasla indeobste serioasa).
09 oct, 2014
alexandrel
Gafa ...Oare?
Las la o parte 'scarbitul' de adineaori cu comentariul lui cu tot si ma adresez doar Georgescului: amice,ati terminat Spiru Haretul cumva? Daca da nu e de mirare ca sa descrieti drept jurnalist, eroarea e doar a celui ce va crede. De ce? pai iata o explicatie simpla ce prin creierasul dvs nu a trecut: Iohannis a publicat mesajul miercuri intrucat multi urmasi ai victimelor Holocaustului se afla in afara Romaniei si datorita fusului orar ar primi mesajul cu intarziere daca acesta ar fi fost publicat joi.Va las dvs 'grija' sa identificati ce state din lume necesita ca un mesaj sa fie scris miercuri 8 octombrie pt a fi receptionat correct joi 9 octombrie in tara unde se afla respectivul. Prin urmare 'gafa' e a dumitale,Georgele...mai ganditi putin inainte de a deschide gura...iar daca e sa scrieti atunci ganditi de doua ori,panaramelor
09 oct, 2014
Ion Anghel
omu asta e plin de gafe
daca nu ar vorbi atat de rar de cand a venit in cursa pana acum am face o lista mai groasa decat Biblia despre gafele lui Iohannis. omul e o gluma in adevaratul sens al cuvantului. ma scarbeste !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ