O nouă taxă: De la anul, turistii vor plăti traseele pe munte

| 14 noi, 2013

De anul viitor Guvernul vrea să pună taxe şi pe munţi. Astfel, toţi turiştii care vor urca pe traseele din munţii Bucegi, vor fi nevoiţi să cumpere mai întâi un bilet care va costa maximum 5 lei.

Biletele vor putea fi achiziţionate de la intrarea în rezervaţia naturală, dar şi prin sms sau online. Potrivit oficialilor, tariful de intrare în Parcul Natural Bucegi va fi perceput pentru curăţenia şi marcarea traseelor montane. Cei care vor fi scutiţi de plata acestei taxe vor fi copiii şi elevii. Turiştii care vor fi prinşi că nu au cumpărat tichetul vor fi sancţionaţi cu amenzi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 ian, 2014
P.Ulescu
Tichetu´
dupa ce toti p...tii si-au facut cabane, toti " revolutionari" si-au cumparat terenuri in valea ialomitei din turbaria laptici pana on vf .cocora... va f... te grija de muntii bucegi? unde p-la mea ramane cu dreptul la libera circulatie aici? nu luati bani destui din impozitele de la cabane, transportul pe cablu etc? guvernul a luat hotararea, guvernul a dres.. ce kkt il intereseaza "pe guvern" de bucegi cand anul trecut se gandeau sa dea unda verde proiectelor de constructie de "baraje" pe valea ialomitei >Zona de rezervatie naturala< nu au bani poate pentru constructia hotelurilor mult doreite si a partiilor care vor distruge definitiv zona... guvern de retardati
15 noi, 2013
gheorghe
fgedg
http://www.rotractaribucuresti.ro/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ