O promoţie Tarom spulberă preţurile practicate de companiile aviatice low-cost

| 02 oct, 2013

Compania aviatică de stat Tarom a lansat o promoţie valabilă în perioada 1-31 octombrie pe toate destinaţiile sale, cu preţuri începând de la 99 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

 

Oferta este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 1 noiembrie-19 decembrie 2013 şi 6 ianuarie-28 februarie 2014. Astfel, cu 99 de euro se poate zbura către Atena, Amman, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucuresti sau Sibiu), Nisa, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti).

Blogerul Răzvan Pascu a făcut o simulare de preţuri pentru cursa Bucureşti-Londra, dus-întors, în perioada 16-19 ianuarie 2014, şi a constat că Tarom oferă pe departe cele mai convenabile tarife:

1. TAROM – 99 euro cu toate taxele, bagaj de cală, check-in în aeroport şi masă în avion + acces la lounge-urile Skyteam dacă eşti client Gold la Flying Blue + zbor pe Heathrow, aeroportul principal din Londra.

2. Blue Air – 170 de euro, zbor pe aeroportul Luton (aeroport secundar la Londra), fără mese în avion, check-in online obligatoriu (pentru cel din aeroport se plăteşte suplimentar), include şi 1 bagaj de cală + taxa de plata cu cardul Visa; plecarea este pe 17 ianuarie pentru ca pe 16 ianuarie nu este zbor.

3. British Airways – 227 euro cu toate taxele, zbor pe aeroportul Heathrow, include bagaj de cală, masă în avion, check-in în aeroport.

4. Wizzair – 297 euro, zbor pe aeroportul Luton (aeroport secundar al Londrei) şi check-in la aeroport, fără mese în avion, include un bagaj de mână şi un bagaj de cală, fără loc atribuit în avion (locurile se alocă pe principiul “primul venit, primul servit” – pentru loc prestabilit se mai plătesc 36 lei pe segment).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 noi, 2013
dana
blue-air
Ar trebui sa verificati mai bine aceste informatii: la compania Blue-Air, check-in-ul pentru Londra este gratuit in aeroport, aceasi conditie se aplica si pt Lisabona. Multumesc!
05 oct, 2013
Grigore
Felicitari
Cine a luat o asemenea decizie , a fost inspirat , eu imi doresc ca Compania Tarom sa isi redreseze situatia financiare si daca ar putea sa mai scape de firmele care o capuseaza , deoarece dupa 1990 , multi din cei care au condus Compania m au facut jocuri impotriva intereselor acesteia .
03 oct, 2013
Bogdan
super oferta
mi-am laut bilete la TAROM cu 98,77 EUR atat pentru Madrid cat si pentru Dubai.
Vreau sa zic ca pretul asta bate la poponet de departe jefuitorii pe fata de la WIZZ si BLUEAIR. In plus, zbor la ore super decente, pe aeroportul principal, conditii bune, masa in avion, bagaje incluse, plecare de la portile frontale fara sa alerg prin tot aeroportul .

MERITA
02 oct, 2013
tarom
Locuri Libere
Da, dupa doua zile, mai gasesti locuri sporadic, au avut doar cateva locuri pe fiecare cursa disponibile la tarif promotional, trebuie sa stai obligatoriu sambata la destinatie, durata calatorie maxim 14 zile
02 oct, 2013
ANGELA C
M-as bucura sa o faca pe tot timpul anului,Blue air si wizz air chiar ne JECMANESC.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ