O româncă de 20 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită decapitată în Franţa

| 09 dec, 2013

Tanara din Galati, care era mama a trei copii, dintre care cel mai mare are numai 4 ani, plecase in august in strainatate sa isi caute un loc de munca.

Parintii fetei sunt despartiti si au fost chemati pe rand la politie, pentru a vedea cateva poze cu trupul fiicei lor. Cand a recunoscut-o, tatal a lesinat.

Coplesiti, oamenii si-au dat seama si ca ar avea nevoie de patru mii de euro pentru a aduce in tara trupul fetei lor. Cum amandoi traiesc la limita saraciei, oamenii apeleaza acum la mila publica pentru a-si putea inmormanta crestineste fiica.

Fata lor avea trei copiii dintr-o relatie cu un barbat cu care nu era casatorita. De doi dintrei ei are grija mama tinerei, iar al treilea este dat in plasament.

Tanara i-a lasat in grija o fetita de 4 ani si un baietel de aproape un an si a plecat in strainatate, la munca. In vara, a ajuns la Londra, apoi la Paris. Se pare ca acolo lucra intr-un bar, dupa cum le spunea parintilor la telefon. Incepuse sa le trimita si bani si nimic nu prevestea sfarsitul ei, de o cruzime greu de inchipuit.

Parintii fetei se descurca foarte greu cu banii si abia au din ce sa isi creasca nepotii. Fiica lor, care mai are un al treilea copil dat in plasament, le era singurul sprijin. Acum nu stiu de unde sa faca rost de bani, pentru a-i aduce trupul neinsufletit in tara.

Ei mai spun ca ultima data au vorbit cu ea la telefon pe 22 noiembrie, si le-a spus ca totul este in regula. Asa ca nu pot banui ce s-a putut intampla, si cum de a fost posibil un deznodamant atat de crunt.

Tag-uri: decapitata, Paris, romanca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ