O romancă din diaspora DĂ DE PĂMÂNT cu medicii din Marea Britanie! "Dacă vă plângeţi de cei din România să VENIŢI AICI!”

| 04 dec, 10:01

Tragedia din Colectiv a scos la iveală limitele sistemului public de sănătate din România, iar o parte din critici s-au îndreptat şi către personalul medical. O româncă stabilită în Marea Britanie scoate în evidenţă şi partea pozitivă a sistemului din România în comparaţie cu cel britanic.

Ioana Foltache este stabilită cu familia în Marea Britanie și are un băiețel de câteva luni. Într-o postare pe Facebook tânăra face praf sistemul sanitar din UK, unde mori cu zile înainte să te vadă un medic.

Iată mesajul emoționant pentru medicii și pacienții din România:

”Atunci când o să vă mai doriți să criticați cadrele medicale și sistemul sanitar din România, poate ar fi bine să vedeți ce înseamnă să fii pacient plătitor de taxe in UK!

Să știi că mori de durere și medicul să îți spună că totul este Ok, că totul este normal...să ceri ecograf și să dureze o lună până îți vine programarea acasă, și încă o luna pană îți citește ecograful. Nimeni nu îți recomandă nimic, nimeni nu stă de vorbă cu tine să te liniștească, scrie stiridiaspora.

Citeşte şi:  Traian Băsescu lansează acuzaţii DURE la adresa miniştrilor Sănătăţii: Se ştia de infecţiile care ucid pacienţii din 2008

Să te duci cu febra 41 și să nu îți recomande măcar un paracetamol...să te duci cu multiple probleme de sănătate și să îți spună ca trebuie să îți faci programare pentru fiecare!

Să mergi la privat si să te coste 450£ , consultația, ecograful și analizele de sânge!

Să fiți mândri că sunteți în România și să nu mai arătați cu degetul spre medicii, care vă oferă consultații chiar și la telefon. Cu bune cu rele, măcar se uită cineva la tine! Chiar dacă te pune să cumperi și seringile, bucură-te că se dau peste cap să te facă bine.

Citeşte şi:  Un medic de la Spitalul de Arși DEZVĂLUIE de ce au murit pacienții de la Colectiv! "Au murit într-o bombă biologică"


La ce folos că aici saloanele sunt moderne și super dotate, daca până ajungi la spital mori cu zile!

Mândră că sunt român și că am lucrat cu oameni mai presus de profesie! Mă înclin în fața acestor medici!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 13:40
monica
Cautam colaboratori pentru postare de anunturi
Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi
Cerinţe: - necesar calculator
- conexiune internet
- răbdare
- cunoştinţe minime PC
- seriozitate
- perseverenţă
- atenţie la detalii
Nu este necesară experienţa.
Instruire gratuită oferită sub forma unor lecţii prin mail.
Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi.
Program part-time.
Important! Lăsaţi mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail!
Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice.
Oferim şi solicităm seriozitate!
În caz că nu primiţi o lecţie din probleme tehnice vă rog să mă anunţaţi!
Răspunsul la informaţiile solicitate o să-l primiţi în maxim 24 de ore.
Pentru informaţii trimiteţi textul ,,info’’ pe adresa de email: [email protected]
05 dec, 11:56
marcel avram
Mandru ca sunt roman dar stau in Anglia ..sictir
Va sunt recunoscator ca incercati cu mijloace proprii si originale sa opriti venirea romanilor spre civilizatie .Mi-a murit sotia in spital luna trecuta si am dat si banii de inmormantare doctorului ,asistentelor ,infirmierelor ,portarului .Mizeria din spital era imensa ca si plangerile bolnavilor care mureau cu zile .Felicitari pentru cinism daca stiti ce inseamna .
Prof M .Avram
05 dec, 11:50
camelia
Stimata doamna
FWFVa astept in tara la policlinica sau spital .Sa comentezi dintr-o alta lume e prefacatorie curata .Va astept aici la cozi si numarandu-va banutii de mita la asistente si medic .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ