O vedetă Antena1, DATĂ AFARĂ de Ziua Muncii

| 01 mai, 20:33

In ultima vreme, in televiziune, surprizele se tin lant! Ultimul anunt surpriza a picat chiar de 1 mai, o cunoscuta vedeta a Antenei spunand Adio trustului Intact.

Este vorba de Natalia Mateut, fiica celebrului fost fotbalist Dorin Mateuț. Ea a parasit trustul la care a lucrat ani la rand pentru ca… i-a expirat contractul!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mai, 18:30
Radita
Oferta de colaborare la compania DXN

Suntem în permanență în cautare de oameni serioși,interesați să lucreze de acasă pe internet.La compania DXN aveți posibilitatea să lucrați în regim part-time pe lângă locul de muncă actual, sau full-time,dacă sunteți șomer,pensionar,sau o mămică,care stă acasă cu copilul.Oferim gratuit magazinul dvs. online cu produse naturiste. Munca dvs.constă în aducerea de vizitatori pe site,care vor cumpăra produsele,sau se alătură companiei.Venitul dvs.va fi în funcție de rezultate.Pentru detalii abonați-vă la newsletter pe site-ul: http://afacere.cafeaganoderma.ro


Cu respect,

Radu Radița
Tel: Tel:0760453937
02 mai, 16:14
CORALIA
venit suplimentar
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract de comision legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul > la adresa de email: [email protected]
03 mai, 16:22
popa traian
VENIT SUPLIMENTAR
Am PC( laptop) , internet, cunostinte de operare .
02 mai, 07:38
Florin
Cea mai noua oferta de lucru!
Stabileste-ti un suport financiar suplimentar,uita de sefii tai.
Poti sa fii tu propriul tau sef,sa lucrezi cand vrei,cat vrei si cu
cine vrei.Asta depinde doar de tine si cat de receptiv esti la una
dintre cele mai inovatoare metode de a castiga bani de acasa din
confortul tau,asezat in fata calculatorului.Vino si lucreaza in
echipa noastra.Pentru alte detalii trimite "INFO" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ