Oamenii legii se joacă Hopa-Mitică

| 08 apr, 2014

„Mitică la brutărie” s-a strigat mult timp pe stadioanele din România. Acum, sloganul este foarte aproape de a deveni realitate.

Mitică Dragomir este acuzat de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală în „dosarul drepturilor TV” şi riscă să stea 8 ani la „brutărie” dacă va fi găsit vinovat. Prejudiciul este uriaş: se vorbeşte de 3 milioane de euro. Cu toate acestea, fostul şef al LPF va fi judecat în libertate.

Cu privire la acuzaţiile care i se aduc, „Oracolul de la Bălceşti” a zis că-l „doare la pălărie” pentru că are acte: „Toată lumea vorbeşte, asta este. Eu am documente, iubiţilor, reţineţi ce vă spun!”. Dacă în urmă cu un an cuvintele lui af fi reprezentat certitudini, acum cu arestările unor nume grele din fotbalul românesc nimic nu mai este sigur. Faptele pentru care este acuzat se referă la dosarul drepturilor TV din perioada 2011-2014, iar prejudiciul de 3 milioane de euro pare suficient de mare pentru ca Dragomir să înfunde pentru ani buni puşcăria.

Ironia sorţii face ca Dragomir să aibă aceeaşi soartă cu cea avută de directorul Antena3, Sorin Alexandrescu. După cum se ştie, fostul şel al LPF l-a înfundat pe Alexandrescu în litigiul A3-RCS/RDS. Pe scurt, potrivit anchetatorilor, Sorin Alexandrescu l-a şantajat, în perioada 16 aprilie - 24 mai 2013, pe administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, pe care l-a constrâns să semneze un contract prin care să fie transmise posturile Antena TV, pentru a nu deveni ţinta unei anchete jurnalistice compromiţătoare.

Acum Dragomir se află în aceeaşi situaţie cu cel pe care l-a turnat, însă un pic diferită pentru că este judecat în libertate, în loc să fie în arest cum s-a întâmplat cu mulţi alţii aflaţi în situaţii similare. Însă avantajul lui Dragomir îl reprezintă faptul că este un apropiat a lui Emil Boc, care ia propus în 2008 să candideze pentru PDL. Până la urmă, se adeveresc spusele premierului Victor Ponta legate de dubla măsură cu care acţionează oamenii legi în cazul pedeliştilor, pmp-iştilor faţă de social-democraţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 2014
cantautor
asta cu apropierea de Boc,e tare...
cretinism ...
am mici indoieli asupra autorului :sa fie Sultanescu sau Palada?
dupa enormitatea prostiei afirmate,pot fi banuiti amandoi..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ