Oamenii lui Băsescu, ATAC la Bica după ce a fost ridicată de procurorii DNA

| 20 noi, 2014

Procurorul-şef al DIICOT, Alina Bica, s-ar afla joi în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde este audiată de mai multe ore, potrivit relatărilor din presă.

Adrian Papahagi, fost membru PMP, a reacţionat imediat după apariţia informaţiei şi a afirmat că "nu cred că de la shopping i se trage. Că nici lui Udrea nu i se trage de la înălţimea tocurilor".

Fostul membru PMP a condamnat vehement deciziile şi acţiunile din ultima perioadă a Elenei Udrea, mai ales episodul "Udrea-Bica la Paris". Politicianul a părăsit partidul Elenei Udrea la scurt timp după alegerile europarlamentare şi a susţinut-o pe Monica Macovei în campania alegerilor prezidenţiale.

Alina Bica ar fi audiată într-un dosar privind fapte de corupţie în legătură cu favorizarea omului de afaceri Gheorghe Stelian în primirea unor despăgubiri. De asemenea, presa relatează că şefa DIICOT ar fi fost luată cu mandat şi adusă la audieri şi că DNA ar fi cerut deja Secţiei pentru procurori a CSM încuviinţarea reţinerii Alinei Bica.

Deocamdată niciun oficial al DNA, DIICOT şi CSM nu a comunicat un punct de vedere oficial în legătură cu informaţiile apărute în presă.

Război între DNA și DIICOT. Alina Bica este CRITICATĂ de Kovesi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ