Oana Mizil, mesaj EXTREM de AMBIGUU pentru Victor Ponta

| 12 mar, 16:41

După ce și-a depus demisia din Parlament, Oana Mizil i-a transmis premierului Victor Ponta un mesaj direct. Iubita lui Marian Vanghelie este acuzată că ar fi administrat mai multe magazine cât era deputat, lucru care contravine prevederilor legale.

 

”E un joc politic. Vreau să îi transmit un mesaj lui Victor Ponta. Victore, Victore, și nimic mai mult nu am de spus, dar știe la ce mă refer. Îmi pare rău și de el și de Daciana”, a spus fostul deputat, după ce și-a depus demisia din Camera Deputaților, la B1 TV.

Oana Mizil a recunoscut de asemenea că este însărcinată în patru luni și jumătate.

”Da, sunt insărcinată în 4 luni si jumătate. Suntem fericiți. Poate așa a vrut Dumnezeu, ca să pot să-mi văd de acum de familie, de casă.

Oana Mizil și-a depus joi, demisia din funcția de deputat PSD. Acesta este urmărită penal.

Iubita lui Marian Vanghelie a venit joi, la DNA, în baza unui mandat de aducere. Ea s-a deplasat la Direcția Națională Anticorupție cu mașina personală, dar escortată de polițişti.

Tot joi, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul lui Marian Vanghelie și la primăria Sectorului 5, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2007 – 2015.

Citeşte şi: FOTOGRAFII DE COLECŢIE. Cine au fost bărbaţii din viaţa Oanei Mizil până la Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 23:49
Nedumeritu'
Tota lume a inebunit
Cineva dupa capul unora e stapanul DNA. Daca nu mai e Basescu bun si Ponta. Pai daca avea Ponta influenta mai statea cumnatul lui in arest ?
12 mar, 17:34
Mihaita
Oana Mizil se referea la relatia extraconjugala dintre Daciana si Catalin Ivan cand a facut aluzia cu "Victore, Victoree.."

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ