Oana Mizil va fi exclusă din PSD

| 12 mar, 16:36

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat, joi, că Oana Mizil va fi exclusă din PSD, întrucât apare pe listele de susţinători ai Partidului Social Românesc pe care îl înfiinţează Mircea Geoană.

"Faptul că Oana Mizil apare în tabelul de iniţiativă a noului partid creat de Geoană şi Vanghelie şi, fiind depuse hârtiile la Tribunalul Bucureşti - Partidul Social Românesc, nu poţi să fii în două partide, în PSD şi în alt partid şi de drept îţi încetează statutul de membru al PSD", a spus Ştefănescu.

El a arătat că decizia de excludere a Oanei Mizil va fi discutată luni la PSD Sector 5 şi joi în Biroul Politic al PSD Bucureşti.

"Decizia luată de Sectorul 5, care va fi validată la Bucureşti, nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la DNA. La PSD Sector 5 va fi analizată luni, iar joi o să o discutăm în Biroul Politic la Bucureşti", a adăugat Ştefănescu.

Citeşte şi: Codrin Ștefănescu: Suma este COLOSALĂ! După acest scandal, cred că inițiativa lui Vanghelie și Geoană s-a STINS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ