Oana Sârbu RUPE TĂCEREA despre Robert Turcescu

| 24 sep, 2014

Robert Turcescu a scandalizat presa întreagă după ce a dezvăluit, pe blogul său şi mai apoi, în direct la TV, că este ofiţer acoperit. Pe blog, jurnalistul a postat nişte fluturaşi de salariu care, ulterior, s-au zvonit că ar aparţine fostei iubite a lui Turcescu, cântăreaţa Oana Sârbu, angajată la Ansamblaul Doina Armatei.

Oana Sârbu, fosta iubită a lui Robert Turcescu, a vorbit pe tema scandalului iscat de faptul că Robert Turcescu a dezvăluit că este ofiţer sub acoperire.

Citeşte şi: Moise Guran, verdict necruţător pentru ROBERT TURCESCU

Sorina Matei (B1 TV), care a vorbit cu Oana Sârbu, a obținut de la aceasta infirmarea faptului că fluturașii de salariu îi aparțin, deși este angajată de peste 10 ani la Ansamblul Doina Armatei, scrie Dan Andronic, în Evz.ro.

Artista, care a refuzat vehement să comenteze situaţia fostului ei iubit, a postat ieri pe Facebook o melodie sugestivă, interpretată chiar de ea, "Lumea e rea". Comentariile fanilor făceau referire, aproape în totalitate, la Robert Turcescu.

 

Citeşte şi: CTP despre DEZVĂLUIREA lui Robert Turcescu: Un delir

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
Elena
Bani online, de acasa
Ai nevoie de un venit suplimentar? Vrei un orar personalizat in functie de timpul liber? Vrei sa muncesti de acasa online, mai putin de 30 de minute pe zi? Aici ai gasit solutia, te astept in echipa mea sa te invat cum sa facem bani impreuna. http://www.viespar.ro/?reff=76a8375602097a13290947657c5d652f mail: [email protected]
26 sep, 2014
CARO
Draga Luiza daca nu-ti respecti cititorii vei termina prin a nu fii respectata! Increderea se castiga greu si se pierde repede - tu reusesti sa o pierzi pe a ta inainte de a o avea! Titlul tau zice ceva si tu scrii in articol contrariul!!!! ''Artista, care a refuzat vehement să comenteze situaţia fostului ei iubit,'' - See more at: http://www.obiectiv.info/oana-sarbu-rupe-tacerea-despre-robert-turcescu_55099.html#sthash.1J9okAKo.dpuf
25 sep, 2014
crina
oferta extrem de serioasa
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
24 sep, 2014
Ioan
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
24 sep, 2014
Radu
JOB LA DOMICILIU !!
Cele mai noi locuri de MUNCĂ LA DOMICILIU !!!!!!!!!!
Locuri de munca noi si pentru toţi! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai mulţi oameni lucrează cu noi! Au fost acordate si primele plaţi! Avem dovada disponibila pentru toţi! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Căutam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un câştig de 300 dolari lunar.
Detalii va oferim după ce trimiteţi textul "Info" la adresa de email: [email protected]
24 sep, 2014
gogu
pt radu cu jobul...
Bai muistule...mai lasa-ne cu job-ul p...ii ...sictir ...!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ