Obama prezintă "reţeta" pe care a aplicat-o pentru a deveni un părinte bun

| 12 iun, 2014

Barack Obama s-a amuzat joi pe tema părerii pe care o au fiicele sale Sasha şi Malia despre el.Preşedintele SUA crede că fetele ar spune că e "un tată simpatic până la a le pune, la limită, într-o situaţie stânjenitoare".

"Cum spune Malia, mă aflu chiar la limită, dar rămân de cele mai multe ori de partea bună, fiind amuzant, fără se le fac complet de ruşine", a declarat preşedintele american, odată cu apropierea Zilei Tatălui (Father's Day), duminică, în Statele Unite.

Care este reţeta sa pentru un părinte bun? "Mai întâi să se căsătorească cu cineva care va fi o mamă fantastică, aşa cum am făcut eu. Apoi, o dragoste necondiţionată faţă de copii face toată diferenţa", a răspuns el.

Preşedintele Statelor Unite recunoaşte că şi-a făcut griji cu privire la impactul pe care viaţa la Casă Albă l-ar putea avea asupra fiicelor sale, care au în prezent vârsta de 13 şi 15 ani.

După aproape şase ani de viaţă de familie la Casa Albă, el apreciază că această problemă a fost ocolită.

"Cred că ele înţeleg că este vorba doar despre o perioadă de timp. Altfel, pur şi simplu înfloresc", a adăugat preşedintele, subliniind că Sasha şi Malia invită prietene acasă, fac sport, merg la cinema.

"Au ajuns la o vârstă la care ştiu ce au de făcut şi nu este necesar ca noi să verificăm dacă şi-au făcut temele", spune el. "Suntem foarte mândri de ele", a subliniat preşedintele.

Obama mai afirmă că a început, de curând, să vorbească despre viaţa sa ca preşedinte cu fiicele sale, în special cu Malia, fiica sa cea mare.

"Cred că este cu capul pe umeri, mai ales că discutăm seara, la masă. Îi explic de ce am luat cutare decizie. Într-un fel, ea înţelege cum abordez eu problemele", a adăugat şeful statului american.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ