ȘOC și GROAZĂ LA PNL: Datele de exit-poll arată că liberalii nu reușesc să depășească nici măcar 15%

| 25 mai, 2014

EUROPARLAMENTARE 2014. Pe datele de exit-poll de până acum liberalii au între 12 și 14%. În ciuda manipulărilor pe care care încearcă să le facă prietenul liberalilor, Cozmin Gușă, care vântură pe diverse site-uri cifre inventate, datele reale arată că va fi mare minune dacă PNL va reuși să sară de 15% la finalul zilei de votare.

Reamintim faptul că președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat în repetate rânduri că va demisiona de la șefia PNL, dacă partidul pe care îl conduce nu va reuși să obțină minim 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai. Inițial, Crin Antonescu fixase ștacheta pentru partidul său la un scor de 25%, însă toate sondajele au arătat că o astfel de performanță ar fi fost imposibilă de obținut de către PNL.

Astfel, Antonescu a redus pretențiile, însă datele care circulă la acest moment, din direcția caselor de sondaj care efectuează exit-polluri, arată că liberalii vor fi foarte departe de scorul de 20% atât de dorit, PNL fiind amenințat de un eșec electoral de mari proporți.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ