ȘOCANT! Îmbătată şi violată de fiul unui poliţist şi dascălul bisericii

| 07 oct, 08:33

O tânără de 18 ani, din judeţul Neamţ, a trecut prin momente groaznice, după ce a fost batjocorită pe un câmp de doi băieţi. Agresorii, unul fiu de poliţist şi celălalt dascăl în oraş, au fost arestaţi preventiv şi riscă ani grei de închisoare.

Doi tineri din Neamţ sunt cercetaţi în urma unei reclamaţii de viol formulate de o adolescentă de 18 ani din oraşul Roznov. Fata le-a spus poliţiştilor că în noaptea de sâmbătă spre duminică (3-4 octombrie) a fost împreună cu o prietenă la discotecă, unde i-a cunoscut pe cei doi tineri, unul de 16 ani, celelălalt de 26 de ani, care le-au ţinut companie şi le-au oferit băuturi alcoolice, scrie adevarul.ro.

Aceştia s-au oferit să o ducă acasă, iar la un moment dat fetei i s-a făcut rău. A coborât din maşină, moment în care doi dintre tineri au obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu ei.

Tinerii riscă între 5 şi 12 ani de închisoare. Tatăl victimei susţine că fata a fost apoi abandonată pe câmp şi adusă acasă de un localnic care trecea prin zonă. Inculpaţii riscă între 5 şi 12 ani de închisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ