Ofertă se sărbători: brazii de Crăciun se vând în rate

| 02 dec, 2013

În acest sezon, Silva Group Romania (SGR) ofera posibilitatea de a cumpara brazi de Craciun in rate. Pomii de Craciun pot fi achizitionati direct din expozitiile cu vanzare organizate in unsprezece puncte din Bucuresti, Brasov si Ploiesti, precum si de pe platforma de comercializare online a companiei.

Comercianţii de brazi de Crăciun şi-au adaptat oferta la contextul economic şi au lansat oferta cu brazi achiziţionaţi în rate.
Incepand din 5 decembrie 2013, clientii Silva Group Romania pot opta pentru plata brazilor de Craciun in sase rate lunare. Optiunea de plata in rate este disponibila in acest an pentru posesorii de carduri de credit emise de Credit Europe Bank.

Compania va pune la vanzare in expozitii aproximativ 45.000 brazi naturali taiati sau cu radacina. Pomii pot fi
comandati si online, de pe site-ul MagazinulDeBrazi.ro, livrarea fiind gratuita in Bucuresti si in restul tarii. Silva Group Romania ofera posibilitatea de plata cu cardul atat la punctele de vanzare, cat si online.

Preţurile brazilor

- un brad de apartament verde nordmannian cu inaltimea de 1,30-2,20 m va costa 59 lei intre 5 si 14 decembrie, 69 lei in perioada 15-19 decembrie si 79 lei in perioada 20-24 decembrie. Oferta este valabila la toate cele 11 puncte de vanzare.

“In anii trecuti, am avut o politica de preturi constante pe toata perioada de comercializare a brazilor de Craciun, inclusiv in ajun. Am decis sa modificam aceasta politica in expozitii pentru a motiva cumparatorii sa achizitioneze brazii din timp si pentru a evita astfel hiperaglomeratia si presiunea mare pe stocuri din ultimele zile. Ne dorim sa asiguram accesul tuturor romanilor la o oferta de pomi de Craciun de calitate, in conditii civilizate”, a declarat Ovidiu Neacsu, Director de Vanzari Silva Group Romania.

Ce preţuri practică Romsilva

Preţurile de vânzare către populaţie şi agenţii economici sunt aceleaşi cu cele din anul 2012 şi sunt cuprinse între 10 lei la pomii de Crăciun cu o înălţime între 0,7 metri şi 1,3 metri, de 20 lei la pentru cei de 2,01 - 3 metri, pentru specia molid, şi între 20 lei la pomii de Crăciun cu o înălţime între 0,7 - 1,3 metri şi 30 lei la cei de 2,01-3 metri din specia brad. Preţurile nu includ TVA. Solicitările pentru exemplare cu înălţimi mai mari de trei metri sunt considerate comenzi speciale, iar preţul se aprobă de fiecare direcţie silvică în parte, pornind de la tariful minim de 20 lei/metru.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ