OFICIAL: Mihaela Rădulescu a fost dată afară!

| 10 apr, 11:27

Revista Elle a renunțat la colaborarea cu Mihaela Rădulescu după ce i-a criticat pe homosexuali: „comentariile sale din ultimele zile au atras fara voia noastra numele revistei intr-o controversa”.

„Va anuntam decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile noastre”, spun Editorii Elle, citaţi de paginademedia.

Citește și:  Mihaela Rădulescu își CERE SCUZE după scandalul creat

„Ii respectam Mihaelei dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras fara voia noastra numele revistei ELLE intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte.”

„Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna”, se mai spune în comunicatul redacției Elle.

Citește și:  OFICIAL Anunțul PROTV despre Mihaela Rădulescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 apr, 14:17
Damoc Gabriel
Fluxul abundenţei curge întotdeauna către minţile cele mai deschise, care se aşteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
10 apr, 11:56
basescu amantul chiombarliu,in doliu
A DRACULUI SRAMBA LA MECLA
O BAGABOANTA TURNATOARE,CURVET DE REVOLUTIONARI,SPIOANA LUI
ZBANTERBERG,EVREUL HOT SI CRIMINAL,TIGANU SOLDOVEANCA ANALFABETA
SA SE DUCA LA BELU ,SUB 2 M.SCHILOADA,CU NASUL CAT TROMPA LU BULACHE
SA ADUCA BANII DE LA MONACO.ARE 150 MIL. EURO IN BANCI AMERICANE

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ