Olguţa Vasilescu: Antonescu, ca o femeie ce îşi acuză bărbatul după ce-şi părăseşte familia pentru un marinar

| 27 apr, 2014

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu susţine că preşedintele PNL este "caraghios" când acuză PSD că fură imaginea USL, din moment ce liberalul este cel care a părăsit Uniunea, ea adăugând că Antonescu semănă cu "o femeie care îşi părăseşte casa şi familia pentru un marinar de la Marea Moartă".

"Crin Antonescu vorbind de cum PSD fură USL seamănă cu o femeie care îşi părăseşte casa şi familia pentru un marinar de la Marea Moarta şi care îşi acuză bărbatul că el continuă să folosească locul în care au trăit, că îşi hrăneşte în continuare copiii, că foloseşte numele comun şi că duce mai departe proiectele pe care le-au început împreună. Caraghios este cel care acuză într-o astfel de situaţie", afirmă Vasilescu.

Ea afirmă că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL.

"Prin această campanie, noi inclusiv acest lucru dorim să-l reamintim oamenilor: că alianţa PSD-UNPR-PC este cea care duce mai departe proiectele USL şi angajamentele luate în faţa românilor, după plecarea liberalilor", afirmă Olguţa Vasilescu.

Congresul PC şi lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la europarlamentare au avut loc la Romexpo, unele din bannerele afişate având mesajul: "USL trăieşte".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, sâmbătă, la Braşov, faptul că bannere cu mesajul "USL trăieşte" au fost afişate la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la PE, el spunând că speră că nu acesta va fi programul pe care social-democraţii îl vor susţine în Parlamentul European.

Întrebat despre mesajul "USL trăieşte" inscripţionat pe unele bannere afişate la lansarea candidaţilor PSD-UNPR-PC la euroalegeri, Antonescu a răspuns: "Este, după părerea mea, o nouă încercare de a păcăli oamenii. Atunci când nu ai capacitatea şi dorinţa de a respecta angajamentele electorale pe care le-ai luat, mă refer aici la PSD, începi să păcăleşti oamenii cu nume, cu lozinci, cu iluzii. Atâta tot. Sper că pe parcursul acestei campanii totuşi PSD le va spune tuturor cetăţenilor români ce opţiune are în Parlamentul European, că presupun că nu se vor duce în PE să anunţe că USL trăieşte. Dacă vor face asta, nu ştiu la ce le vor folosi românilor, să ne spună limpede ce opţiune au în materie de tot felul de politici. Noi am lansat un program, l-am pus în discuţie, aşteptăm şi de la ei"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ