Olguţa Vasilescu, ATAC la candidatul ACL: Klaus Iohannis calcă în picioare simbolurile naţionale ale României

| 07 noi, 2014

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu îl acuză pe candidatul ACL la prezidenţiale Klaus Iohannis că dispreţuieşte simbolurile naţionale în aceeaşi măsură în care o face şi liderul maghiar Laszlo Tokes.

'Klaus Iohannis şi Laszlo Tokes dispreţuiesc în egală măsură simbolurile naţionale. Dacă nu ştiaţi, vă anunţ eu că din 2000 de când Iohannis este primar a participat o singură dată la festivităţile de 1 decembrie din Sibiu, în 2011. Cum să nu-l susţină Laszlo Tokes pe Iohannis, atunci când primarul Sibiului calcă în picioare simbolurile naţionale ale României?' susţine Olguţa Vasilescu, într-un comunicat de presă remis, vineri.

În opinia vicepreşedintelui PSD, poziţia publică a lui Laszlo Tokes faţă de Ziua Naţională a României este cunoscută 'pentru că nu a ezitat să exprime public ura faţă de simbolurile noastre, în timp ce purta în piept Ordinul Steaua României'.

Nu m-aş mira ca Iohannis să mute Ziua Naţională a României pentru a-i face pe plac unui extremist de al cărui sprijin se bucură, pentru că am văzut foarte bine care este măsura respectului lui Klaus Iohannis pentru Ziua Naţională a României. În 14 ani, a avut o singură prezenţă la ceremoniile prilejuite de 1 decembrie!', mai susţine Olguţa Vasilescu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis este criticat pentru asocierea cu extremiştii maghiari: Ne iei de proşti?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2014
Ramona
Ar fi trebuit sa dea un search pe google sa vada ca si anul trecut a participat d-nul Iohannis la Ziua Nationala a Romaniei la Sibiu! Cat ne mai mintiti?
08 noi, 2014
ardelean
numai de gura esti buna ,vai de voi ce va asteapta.
07 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Bunicul meu , Valeriu Hurdu, a fost profesor de geografie la vestitul liceu GHeorghe Lazar si secretar general al Societatii Romane de Geografie,dar si participant la Marea Adunare de la Alba Iulia; cred ca somnul lui din cimitirul de langa Dumbrava este rascolit de pozitia antiromaneasca a unor sibieni . Ce rusine indura capitala spiritualitatii Ardealului !
20 mar, 10:22
Pacurar Alexandru
corespondenta
Stimate Domnule Alexandru Valeriu Pantelimon,

Intr-un mesaj de la Dvs. datat 7 noiembrie 2014 afirmati ca bunicul Dvs., valeriu Hurdu a fost profesor de geografie la Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu.
In urma acestei afirmatii, m-am decis sa va scriu ca sa va rog sa-mi furnizati unele date biografice despre bunicul Dvs. Acestea imi sunt de folos la o carte pe care o scriu despre Institutul de Geografie al Universitatii din Cluj, care a functionat in perioada 1919-1948 , si caruia bunicul Dvs. i-a scris solicitandu-i publicatia.Iata de ce sunt interesat de obtinerea catorva date. Daca sunteti de acord , va rog sa-mi scrieti pe adresa de e-mail indicata. Cu stima , conf. dr. Alexandru Pacurar, facultatea de Geografie, str. Clinicilor, nr. 5-7, 400001-Cluj-Napoca

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ