Olguţa Vasilescu nu-l iartă pe Iohannis: Să-l lăsăm să şadă şi să cugete

| 21 mar, 12:08

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu îi transmite un mesaj ironic preşedintelui Klaus Iohannis, după anunţul acestuia că este "aproape hotărât" să convoace un referendum pe justiţie pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Întrebată dacă în PSD s-a discutat ceva legat de planurile preşedintelui, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că, deocamdată, nu este nimic de discutat şi de analizat.

"Nu s-a discutat absolut nimc în partid şi zic să-l lăsăm pe preşedinte să şadă şi să cugete. (...) E aproape hotărât, aşteptăm să fie bărbat hotărât, să vină să spună care e intrebarea pentru referendum şi apoi vom comenta. (...) Deocamdată nu avem niciun comentariu despre o cugetare a preşedintelui, să vedme care e tema", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii a precizat că PSD nu este deloc încurcat de demersul preţedintelui, mai ales cât timp nu este clar ce doreşte cu exactitate.

"De ce ne-ar încurca? Aşteptăm o prezenţă mare la vot", a precizat Vasilescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ