Omul de afaceri Ion Ţiriac şi o bancă au donat câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare

| 27 ian, 2014

Omul de afaceri Ion Ţiriac şi o bancă au donat Inspectoratului General de Aviaţie câte un avion turbojet, pentru misiuni umanitare în situaţii de urgenţă, conform informaţiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarnă organizat la Guvern.

"Astăzi, cineva a hotărât să facă un gest onorabil şi să doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviaţie. Domnul ministru Arafat, împreună cu Inspectoratul General de Aviaţie, după ce întocmiţi documentele, vă rog să faceţi public acest lucru, pentru că acest gest va salva în viitor foarte multe vieţi", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, în cadrul comandamentului, conform Mediafax.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalişti că este vorba, de fapt, de două avioane turbojet care au fost donate statului de către o persoană fizică şi, respectiv, o bancă, fără nicio legătură între acestea.

La insistenţele presei, Dragnea a confirmat că persoana care a donat unul dintre cele două avioane este omul de afaceri Ion Ţiriac, adăugând că este vorba de un gest deosebit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 2014
mecmesin
rascumpararea pacatelor
Poate crede Tiriac ca astfel isi rascumpara din pacate pentru cati oameni a inselat cu banca lui, sau pentru afacerile paguboase pentru statul Roman pe care le-am platit toti, aducandu-ne si noi contributia la averea sa. CEL care trebuie sa judece, v-a cantari daca nu era mai bine sa nu fure decat sa dea o parte din furt inapoi, iar pentru Tiriac timpul e aproape deci v-a afla in curand !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ