OMUL DE AFACERI turc care a omorât un poliţist, trimis în judecată

| 24 sep, 16:52

Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe poliţistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de omor calificat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, transmite Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, pe data de 2 august, ora 3,25, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un club, inculpatul Atas Abdullah a condus autovehiculul marca Hyundai pe drumurile publice, având în sânge o îmbibaţie alcoolică teoretică de aproximativ 1,95-2,00 g ?.

"Pentru a nu fi tras la răspundere penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, inculpatul a ignorat semnalul de oprire efectuat de lucrătorii de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi a continuat deplasarea, determinând-o pe victima I.G., agent şef principal de poliţie în cadrul DGPMB - Brigada de Poliţie Rutieră, să se prindă de capota autovehiculului. Cu victima pe capotă şi circulând cu viteză excesivă, inculpatul a parcurs distanţa de aproximativ 350 m, după care a efectuat viraje succesive stânga - dreapta, în urma cărora victima a fost proiectată pe spaţiul carosabil şi a suferit leziuni traumatice care au dus la moartea acesteia, la data de 21 august 2015", precizează un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Potrivit sursei citate, Abdullah Atas şi-a continuat deplasarea aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia Şos. Pipera - Şos. Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuia un imobil. 

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ