OPREA: MAI are avionul pregătit pentru a-l trata în străinătate pe poliţistul Gheorghe Ionescu

| 20 aug, 13:19

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunţat, joi, că Ministerul de Interne are un avion pregătit şi fondurile necesare pentru a-l sprijini pe poliţistul Gheorghe Ionescu care a fost accidentat pe 2 august de un om de afaceri turc, transmite Agerpres.

"Am venit la Spitalul de Urgenţă împreună cu doctorul Arafat să vedem cum se simte agentul-şef Gheorghe Ionescu. Este tratat foarte bine aici la Spitalul de Urgenţă şi vreau să mulţumesc colectivului medical pentru modul cum este tratat colegul nostru. (...) În cazul care familia, medicii hotărăsc să fie tratat în străinătate, Ministerul de Interne este pregătit - are avionul pregătit, are fondurile necesare", a declarat Gabriel Oprea, la Spitalul de Urgenţă, după ce l-a vizitat pe poliţistul rănit grav de omul de afaceri turc.

El a adăugat că permanent comandanţii poliţistului şi sindicatele sunt în legătură şi susţin familia acestuia.

Poliţistul a fost rănit grav în timpul unei misiuni pe care o desfăşura în Bucureşti, în noaptea de 1 spre 2 august, de către un conducător auto, un om de afaceri turc, care a refuzat să oprească la semnalul acestuia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ