Oprea: Nu avem o presiune migraționistă în România

| 26 sep, 16:06

Nu avem o presiune migraționistă în România, a declarat, sâmbătă, la Galați, într-o conferință de presă, vicepremierul Gabriel Oprea.

"Noi am luat toate măsurile să asigurăm siguranța națională a României. Nu avem o presiune migraționistă în România. Avem șase centre unde putem primi migranți, am făcut și două tabere în zona Timișoarei, și, din datele pe care le avem, putem asigura securitatea națională a României fără probleme. Luăm toate măsurile în dinamică, când situația o va impune. Important este că gestionăm cu toate instituțiile de resort securitatea națională a României', a spus Oprea.

Întrebat dacă se va crea o tabără la Mangalia, pentru migranții sosiți pe Marea Neagră, Oprea a răspuns: "E posibil orice, oriunde în România, dacă situația o va impune".

Vicepremierul pentru securitate națională, Gabriel Oprea, s-a aflat sâmbătă la Galați, unde a participat, în calitatea sa de lider al UNPR, la Reuniunea Organizațiilor UNPR din Regiunea Sud-Est.

Tag-uri: Gabriel Oprea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ