Oprea: Trebuie înăsprită legea în cazurile de viol; UNPR va înainta Parlamentului un proiect

| 18 aug, 22:13

Vicepremierul Gabriel Oprea a precizat, marți seară, că formațiunea politică pe care o conduce intenționează să elaboreze și să depună la Parlament un proiect de lege care să înăsprească pedepsele aplicate în cazurile de viol, relatează Agerpres.

"Părerea mea este că în astfel de cazuri de viol, care creează o mare sensibilitate în societate, pe bună dreptate, fiindcă toți avem copii, trebuie înăsprită legea. Nici nu discutăm acest lucru și trebuie intervenit în forță și cu profesionalism. Ca ministru de Interne și vicepremier pe securitate (...) și, bineînțeles, UNPR, ca un partid de interes, care sprijină statul român și Justiția în primul rând (...), vrem să facem un proiect de lege, să îl înaintăm în Parlamentul României. Comunitatea, poporul îl așteaptă", a declarat Oprea într-o emisiune televizată, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ