Orange face anunţul pe care mulţi clienţi îl aşteptau

| 10 oct, 2013

Orange a anunţat că, începând cu data de 25 octombrie, va oferi clienţilor săi din România noile modele de iPhone, iPhone 5s şi iPhone 5c.

Orange este primul operator care anunţă că va lansa cele mai noi telefoane Apple în ţara noastră, potrivit capital.ro. Apple a comunicat, ieri, că telefoanele vor ajunge în 25 de ţări în data de 25 octombrie şi în alte 16 ţări de la 1 noiembrie.

iPhone 5S are un design similar cu vechea generaţie. Noutăţile sunt cititorul de amprente integrat în butonul „Home”, care înlocuieşte tradiţionalul cod de securitate şi permite achiziţii din iTunes Store sau AppStore, procesorul A7, primul pe arhitectură de 64 de biţi şi camera foto care are un senzor optic cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5.

iPhone 5C are o carcasă din policarbonat şi este disponibil în culorile: verde, albastru, galben, rosu şi alb. iPhone 5C are un procesor A6, cameră de 8 MP, sistem de operare iOS7 şi integrează până la 13 benzi LTE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ