Oraşul din România care va interzice nunţile zgomotoase

| 15 aug, 2014

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, declară război nunţilor zgomotoase ale clanurilor de romi, care transformă oraşul în fiecare vară într-un loc de petrecere în aer liber. Edilul a lansat acest mesaj pe Facebook, din Ibiza, unde se află în concediu.

Stop parangheliilor dezonorante pentru Timişoara şi perturbatoare ale vieţii timişorenilor!” Aşa începe mesajul postat pe internet de primarul Timişoarei. „Nu-i tratăm discriminatoriu pe aceşti cetăţeni, le respectăm dreptul la tradiţiile lor, dar le cerem ferm să demonstreze şi ei că respectă oraşul, neperturbându-l, că-şi respectă concitadinii de alte etnii, nederanjându-i! În fapt, le cerem, fix cum cerem oricui, să respecte legea!”, mai scrie Nicolae Robu.

Edilul cere ca nunţile gălăgioase ale romilor să aibă loc în afara oraşului şi solicită Poliţiei Locale, Naţionale şi Jandarmeriei să îşi intre în atribuţii.

O astfel de nuntă are loc chiar vineri, iar oamenii legii sunt pregătiţi să intervină dacă circulaţia va fi blocată sau dacă muzica va deranja.

În această lună, pentru un astfel de eveniment a fost aplicată o singură amendă, de 5000 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ