Oraşul în care cei care citesc în autobuz ar putea să nu mai plătească bilet

| 26 mar, 2014

Cărțile pe față este o campanie care pune cărțile în locuri unde nu au mai fost până acum: la un service auto sau pe pagina unui magazin online de haine. Iniţiatorii spun că vor propune Primăriei Cluj ca în prima duminică din fiecare lună, călătorii care citesc în autobuz să nu plătească bilet. Până atunci, cititorii înverşunaţi vor beneficia de reduceri la dentist.

Cărțile pe față este o campanie care pune cărțile în locuri unde nu au mai fost până acum: la service auto sau pe pagina unui magazin online de haine. Un mesaj care promovează cartea a ajuns și pe tricoul lui Andi Moisescu. De asemenea, campania vine cu o propunere pentru primăria Cluj Napoca: în prima duminică din fiecare lună, călătorii care citesc în autobuz să nu plătească bilet.

Până acum, un cabinet stomatologic din Cluj Napoca s-a alăturat campaniei şi recompensează cititorii de carte în moduri inedite. Oferă reducere de 10% din valoarea lucrărilor stomatologice acelor clienți care dau check in pe Facebook la cabinet precizând ce carte le-a adus zâmbetul pe buze.

"Oamenii care citesc cărți zâmbesc mai mult și chiar mai frumos. Și pentru noi e foarte important ca oamenii în general și clienții noștri în special să își etaleze dantura în public. Dacă pacienții noștri nu zâmbesc, nu se vede rezultatul muncii noastre", a spus medicul Marius Bud, proprietarul cabinetului care s-a alăturat campaniei Cărţile pe faţă.

În sala de așteptare a cabinetului există o serie întreagă de cărți pe care pacienții le pot citi în timp ce stau acolo. Pacienții cabinetului pot să se bucure de reducerea de 10% și dacă au poză de profil pe Facebook cu ei citind o carte (așanumitul book selfie).

”La anticariat mergem să ne căutăm cărți uzate. La un cabinet stomatologic anticariat mergem să recăpătăm zâmbetul pe buze. Acum oamenii pot să își contamineze și prietenii din mediul virtual cu bucuria adusă de cărțiele de calitate", a spus Victor Miron, unul dintre inițiatorii campaniei Cărțile pe față. "Ineditul acțiunilor de promovare a cititului vine să demonstreze cât de mult ajută cărțile în dezvoltarea creativității", a explicat Victor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ