Orban, despre rectificarea bugetară: PSD a jupuit toate companiile de stat profitabile

| 12 sep, 14:44

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, marti, ca toate minciunile liderilor PSD s-au vazut la aceasta rectificare bugetara, care este una negativa, chiar daca pe bugetul consolidat aceasta pare pozitiva.

 

Acesta a subliniat ca aceasta rectificare pe care guvernul o considera pozitiva, s-a facut pe veniturile nefiscale, “jupuind toate companiile de stat profitabile riscand sa le puna pe butuci”.
“Chiar daca pe bugetul consolidat rectificarea pare pozitiva, ea se bazeaza pe venituri nefiscale. Au jupuit toate companiile de stat profitabile riscand sa le puna pe butuci. Au lasat banii pentru pentru investitii, de mentananta pentru toate companiile de stat (…) numai si numai ca sa faca rost de bani, sa umple gaurile pe la care le-au construit”, a spus Orban.
Totodata, liderul PNL a mai spus ca a doua minciuna a liderilor PSD “este aceea ca au avut bani pentru plata salariilor”.
“Taie bani de la investitii, pentru a da bani pentru salarii si plati sociale. Asta e este rectificarea PSD”, a mai declarat Orban, subliniind ca au fost taiati “10 miliarde de la investitii”, pentru a se aloca “bani suplimentari pentru a se putea plati salariile”.

 

 

Tag-uri: Ludovic Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ