Orban dezvăluie cine l-a sfătuit să facă plângerea împotriva lui Dăncilă

| 23 mai, 16:40

Orban dezvăluie cine l-a sfătuit să facă plângerea împotriva lui Dăncilă- Liderul PNL a declarat miercuri că își asumă integral răspunderea pentru plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă, precizând că s-a consultat doar cu „prietenii” înainte de a demara această acțiune.

„Sunt un om care își asumă integral răspunderea și riscurile pentru toate demersurile sale. Cum să mă suspecteze pe mine cineva că a trebuit să mă sfătuiască cineva sau să mă împingă înainte să fac o astfel de sesizare. M-am consultat cu prieteni, cu oameni apropiați, cu oameni care au pregătire juridică(...) Dar ei sunt prietenii mei, nu sunt ceea ce încearcă să acrediteze propaganda din jurul lui Dragnea. De fapt nici nu înțeleg panica în care au intrat, reacția disperată, reacția agresivă, amenințările, intimidarea proferată de Dragnea împotiva funcționarilor publici, împotriva jurnaliștilor, împotriva cetățenilor. Probabil se simte cu musca pe căciulă”, a spus Orban, la sediul Parchetului General.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus în 17 mai o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ