Orban: În acest moment este foarte dificilă formarea unei noi majorități

| 26 iun, 13:08

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că este foarte dificilă formarea unei noi majorități a partidelor din Opoziție, iar în urma negocierilor cu celelalte partide nu s-a apropiat de acest obiectiv.

"Este foarte dificilă formarea unei noi majorități în momentul de față. Eu am spus deja că purtăm aceste discuții și investigăm posibilitatea de a forma o majoritate parlamentară fără PSD, sunt câteva semne încurajatoare, dar încă nu ne-am apropiat de acest obiectiv", a spus Orban la Palatul Parlamentului înainte de ședința Biroului Politic Național al partidului.

El a adăugat că s-a consultat cu reprezentanții celorlalte partide din Opoziție, iar unele sunt dispuse să susțină o majoritate în jurul PNL, altele nu.

"Îmi voi informa colegii din Biroul Politic Național și colegii parlamentari și în funcție de rezultatele acestor discuții exploratorii pe care le-am avut vom lua o decizie. M-am întâlnit și cu reprezentanți ai PMP, fără Traian Băsescu. Traian Băsescu am văzut că e ocupat în Basarabia", a menționat el.

Orban a precizat că în cadrul BPN se va hotărî în primul rând dacă PNL va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier sau nu.

Tag-uri: Ludovic Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ