Orban: Proiectul pensiilor parlamentarilor, introdus de PSD pe ordinea de zi suplimentară a Birourilor permanente reu

| 14 dec, 13:42

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat luni că proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei reunite a Birourilor permanente de către liderii de grup ai PSD, menţionând că liberalii sunt consecvenţi în a nu susţine acest proiect, potrivit Agerpres.

"Din câte ştiu, la solicitarea liderilor de grup PSD din Camera Deputaţilor, a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei Birourilor permanente proiectul de modificare a Legii 96 privind statutul deputaţilor şi senatorilor. (...) Bine, acum să nu facem proces de intenţie, poate că s-au răzgândit şi PSD-ul o să voteze împotriva adoptării pensiilor speciale. Cel puţin, domnul Dragnea aşa a dat declaraţii, că nu mai susţine adoptarea pensiilor speciale. În ceea ce ne priveşte, suntem consecvenţi şi ne menţinem punctul de vedere şi anume acela de a nu fi de acord cu pensiile speciale pentru parlamentari", a precizat Orban, răspunzând unei întrebări pe această temă. 

El a subliniat că votul liberalilor va fi împotriva acestui proiect. "În mod evident, ceea ce a făcut şi până acum, (PNL - n.r.) va vota împotriva pensiilor speciale pentru parlamentari", a spus Orban. 

Proiectul urmează să fie dezbătut în plenul şedinţei comune de marţi a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ