Orban: PSD pândeşte un moment prielnic pentru a decapita DNA

| 11 iun, 15:42

Liderul grupului deputaţilor PNL, Ludovic Orban, susţine că social-democraţii, deşi nu au luat decizia de a propune schimbarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, "pândesc" momentul potrivit pentru a "decapita" această instituţie, informează Agerpres.

 

"Îi readuc aminte domnului Gabriel Oprea că parlamentarii UNPR au votat, alături de parlamentarii PSD, împotriva solicitării procurorului general şi a DNA de începere a urmăririi penale atât împotriva senatorului Dan Şova, cât şi a deputatului Victor Ponta. Îi reamintesc, totodată, că este aliat cu un partid politic - PSD, care sigur că nu a luat decizia de a propune schimbarea din funcţie a doamnei Codruţa Kovesi, dar asta îşi doreşte şi pândeşte un moment potrivit ca să decapiteze DNA. Eu nu pot să înţeleg cum este domnul Oprea şi cu Justiţia şi, în acelaşi timp, e şi cu domnul Ponta", a declarat Orban, joi, la Senat.

Citeste si: Victor Ponta, probleme de sănătate. Premierul urmează să fie operat

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi că ar susţine-o "total" pe Laura Codruţa Kovesi pentru un nou mandat la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), întrucât aceasta a demonstrat că merită, iar lupta anticorupţie a dus mult la întărirea statului român.

"Total. (...) Normal că o susţin. Nu uitaţi că a fost propusă şi susţinută şi de Victor Ponta şi de Cazanciuc şi de mine. A demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă îmi fac prieteni sau nu", a spus Oprea, la Adevărul, întrebat dacă ar susţine-o pe Kovesi pentru un nou mandat la şefia DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 17:03
liviuioan
--- ESTI DUS ! -
Mai baiatule--chiar fratele matale, umblat pe afara-- nu ti-a gasit nici un tratament ? Undeeeee eeesteeee MEDICAMENTUL ? Ingropat in caruta cu coviltir a lui BASESCU---ai scapat de ciripiturile lui SADOVEANU--acum cu fratele la COTROCENI , dupa ce ai fost--BUFONUL--satului , te zbati sa pui tu MINISTRUL JUSTITIE---pe PETRACHE--el vorbeste cu procurorii si o mangai cu talent fara serenade pe--SEFA DNA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ