Oreste CLARIFICĂ relaţia cu Udrea: Nu avea cum să mă ţepuiască

| 17 mar, 23:30

Oreste Teodorescu a răspuns, marți seară, acuzațiilor aduse de fostul președinte Traian Băsescu, potrivit cărora jurnalistul i-ar fi cerut Elenei Udrea 10.000 de euro în schimbul unor documente compromițătoare legate de trustul Intact sustrase de la Grivco.

„E o strategie de dezinformare, o impolitețe chiar mai mare decât cea făcută de Elena Udrea, de a mă acuza că am sustras anumite documente de la o firmă. Nu pot să iau în serios afirmațiile lui Traian Băsescu, în loc să îmbătrânească frumos, începe să semene tot mai mult cu Elena Ceaușescu, că Nicolae era bărbat”, spune Oreste la B1TV.

„Nu i-am dat niciun material lui Udrea, nici lui Băsescu. Dacă Udrea nu mi-a dat banii, cum să ajungă materialul la ea? Credeți că mă țepuia? Eu am fost o singură dată în sediul de campanie cu asociatul meu, iar Elena Udrea mi-a spus atunci să n-o mai atac în campania electorală, pentru că va câștiga Ponta. Iar răspunsul meu a fost un atac și mai dur. Eu, personal, nu am cum să sustrag documente dintr-o companie în care n-am intrat niciodată, Grivco. Toate materialele la care se face referire sunt publice. O rog pe Elena Udrea să-mi explice, când va fi eliberată”, a mai spus jurnalistul.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, atac la adresa Gabrielei Firea: A luat bani de la CRESCENT

Traian Băsescu a declarat luni că Gabriela Firea a semnat împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari de la Crescent și a transferat banii din firma securității la o companie din grupul lui Voiculescu. Întrebat de unde are aceste informații, Traian Băsescu spune că a primit documente de la Elena Udrea, ce i-au fost livrate de ziaristul Oreste Teodorescu, în schimbul a 10.000 de euro.

„A primit doamna Udrea un bilețel galben pe care scria 10.000 de euro, de la un ziarist Oreste. El îi ceruse Elenei Udrea aceși bani pentru a-i da aceste documente. Udrea mi le-a dat mie, eu le-am dat insituțiilor statului”, a mai spus fostul președinte.

Citeşte şi:  SCANDAL de pomină la România TV: Oreste Teodorescu şi Radu Cristescu


„Scrie așa: Profesorul 2, anexe justificative, 10.000. Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre niște fapte din trustul Intact. Profesorul este Dan Voiculescu. Mi-a adus documente despre ce se întâmpla în trustul intact, despre niște jurnaliști cu bani ce ieșeau de acolo și așa mai departe. Și asta a fost prima parte”, dezvăluia atunci Elena Udrea.

”După ce mi-a dat documentul a venit cu această solicitare către mine- mi-a adus documente legate de o doamnă senator apropiată de trustul Intact, despre firma Crescent. Schema financiară despre cum Voiculescu a luat terenurile ICA. Oreste mi-a adus aceste documente cu solicitarea financiară. Eu presupun că erau 10.000 euro. Pentru că nu i-am dat lucuruile acestea a început să mă înjure peste tot la televizor. Și mai am patru martori la birou care știu cum au decurs discuțiile telefonice cu Oreste care insista să îi dau un răspuns”, a mai explicat atunci Elena Udrea, arătând şi bileţelul galben în cauză.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 13:02
Adevaruri
Aberatii, minciuni, frutrari.....
Oreste a venit in Valului, martori sunt cu gramada deoarece cand a venit a asteptat in sala de primire unde erau cei care functionau acolo. A adus documentele furate din Intact, a fost adus de un avocat celebru de doua ori, el a facut cunostinta Elenei Udrea cu acest netot, acest santajist. Udrea nu i-a dat bani, dar, a spus ca va citi docucmentele sale....stiti bine ca a spus public ca le-a predat d-lui presedinte iar d-lui mai departe institutiilor abilitate. Apoi Oreste bvenea la sediu, sa ceara bani pe acrele furate, venea la secretariat, da telefonane, sms-uri, a trecut la amenintari ca daca nu i se da bani o va linsa pe Udrea la tv. Sun cel putin 5 chiar 6 martori, deoarece totul se intampla in secretariat. Acest jeg mai este si prost pe langa santajist. a uitat de martori cu totii credibili si care pto demonstra absolut totul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ