Oreste Teodorescu, DISTRUS de Elena Udrea. Documentul cu care îl înfundă pe jurnalist

| 07 feb, 22:03

Elena Udrea a prezentat în cadrul unei emisiuni televizate la B1 o serie de documente care i-ar fi fost transmise de jurnalistul Oreste Teodorescu, în perioada în care conducea Ministerul Dezvoltării.

Reamintim că Elena Udrea l-a acuzat, zilele trecute, pe jurnalistul Oreste Teodorescu că i-ar fi cerut bani în diverse ocazii. Replica ziaristului a venit prompt, precizând că o va da în judecată pe Elena Udrea.

”Udrea trebuie sa aduca dovezi in ceea ce ma priveste. Și nu va putea sa faca lucrul acesta. Eu imi voi rezerva dreptul sa o actionez in judecata pentru calomnie. Eu o sa ma indrept pe codul civil pentru pagube materiale. Cu banii pe care ii voi obtine imi voi finanta o invenstigatie pe urma banilor din Dubai. Și plimbari cu barca spre vila Lac trei”, a precizat sâmbătă Oreste Teodorescu la România TV.

După aceste amenințări ale acestuia, Elena Udrea a decis să prezinte la B1 două documente care i-ar fi fost transmise de către Oreste Teodorescu.

”Oreste Teodorescu mi-a adus un dosar legat de niște fapte din trustul Intact, despre niște bani care ieșeau către niște ziariști. După ce mi-a dat acel document, a venit cu o solicitare financiară pentru mine, eu presupun că era vorba de 10.000 de euro (Elena Udrea a prezentat, în cadrul emisiunii, un bilețel pe care i l-ar fi lăsat Oreste Teodorescu, n.r.). Domnul Oreste nu are o părere onestă despre mine, este supărat pe mine din acest motiv”, a punctat Elena Udrea la B1.

Oreste Teodorescu a reacționat la dezvălurile Elenei Udrea care a dezvăluit intervențiile sale la Ministerul Dezvoltării cu privire la Dan Voiculescu.

”O voi acționa în instanță pe doamna Udrea. Scrisul de pe acel bilețel nu este al meu. Documentele acelea erau oricum informații publice”, a spus Oreste într-o intervenția la România TV.

Elena Udrea se dă bătută? "Nu mai este cale de întoarcere pentru mine"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ