Osanale ridicole pentru Crin în Tribuna culturală clujeană

| 24 apr, 2014

O vorbă din popor spune că „prietenul la nevoie se cunoaște”, și când să ai mai mare nevoie de pietenii și foștii colegi de școală, ca politician, dacă nu în preajma campaniei electorale?

Un astfel de prieten pentru Crin Antonescu este Mircea Arman, redactorul-șef al revistei Tribuna, o revistă culturală finanțată de Consiliul Județean Cluj, al cărui președinte este liberalul Horea Uioreanu.

Mare surpriză au avut cititorii respectivei reviste, atâți câți au mai rămas, când, în ultimul număr, au găsit publicat integral discursul președintelui PNL, ținut cu ocazia lansării candidaților PNL din regiunea Nord-Vest la alegerile europalamentare, la începutul lunii aprilie. Nu, nu e vorba de vreun comentariu sau ceva asemănător, ci pur și simplu de transcrierea discursului celui numit în titlul articolului (dacă îi putem spune așa) „șeful opoziției”.

Așadar, discursurile lui Antonescu au ajuns să aibă valoare nu doar politică, ci și culturală, și merită publicate într-o revistă înființată de Ioan Slavici. Îl știam pe președintele PNL ca fiind un bun orator, dar parcă nici chiar așa. Și totuși, astfel de lucruri se întâmplă, mai ales dacă managerul revistei ți-a fost coleg de școală, iar un membru al partidului tău este cel care plătește facturile, chiar dacă nu din banii săi, ci din bani publici.

Nu doar că Arman și Antonescu au fost colegi de școală, dar se pare că amândoi folosesc același stil de conducere dictatorial în „ograda” lor, și, de asemenea, identifică dușmani printre jurnaliști. În timp ce Antonescu i-a dat afară din PNL pe cei pe care i-a considerat incomozi, la fel și Arman a demis trei redactori, din cei patru pe care îi avea revista. La fel cum Antonescu a decis să se „războiască” cu junaliștii de la Antena3, pentru că aceștia îl acuză că a „bătut palma” cu Traian Băsescu, și Arman a amenințat un jurnalist că „îi sparge fălcile”, deoarece a scris despre el că are dosar penal (lucru de altfel adevărat). Așadar, cine se aseamănă, se adună.

Dacă acum, când este „șef al opoziției”, Antonescu este publicat în reviste culturale, nu cred că este exclus ca, dacă va reuși să ajungă președinte și să-l dea jos pe Ponta de la guvernare, discursurile președintelui PNL să devină subiecte la bacalaureat, proba de limba română.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 2014
go go
se pare ca nu este legal
Ar trebui o comisie parlamentara, care sa examineze legalitatea acestui mod de a face campanie electorala, cat si a sursei fondurilor din care se platesc cheltuielile aferente.
25 apr, 2014
sultanescu
Sunt de acord cu o comisie,dar...sa-i puna sefi pe Gen.Nicolicea si pe Comisarul Firea(Pandele)
altfel,n-are nici-un "chichirez."..
25 apr, 2014
un clujean
atacati, atacati, atacati
Oricine este oponentul lui VVP intra sub tirul jurnalistilor nu prea obiectivi de la Obiectiv.info. Curios ca atata timp cat a fost fratele politic al lui Ponta intru USL, Antonescu a fost bun, frumos, corect, inteligent, prezidentiabil pentru ziaristii Obiectivului, iar acum a pierdut subit toate atributele, dar nu numai el, ci oricine care este in relatii de prietenie, colegialitate, simpatii politice, etc. Se vede clar cui slujiti, stimabililor, VVP-ului, care, intre timp, a devenit prezidentiabil!
25 apr, 2014
goPonta..goo
Daciana Sarbu, sotia premierului si candidat la alegerile europarlamentare pe lista PSD, asigura gratuit, in zilele urmatoare, consultatii oftalmologice si masurarea tensiunii arteriale la sediul PSD Medias, in parteneriat cu firma Lent Optik.

Conform anuntului publicat si in presa locala, controlul medical va fi efectuat de specialisti din Bucuresti cu aparatura de ultima generatie, informeaza Monitorul de Medias.

Mai mult, alegatorii vor putea si sa isi achizitioneze ochelari in doua rate. Consultatiile au loc la sediul PSD Medias, de vineri pana luni, intre orele 09:30-17:00.

Pe afis se precizeaza explicit ca evenimentul este organizat de PSD Medias impreuna cu "Doamna Daciana Sarbu, candidat la Parlamentul European".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ