Pădure UNICĂ în România. Primul loc într-un top al locurilor de COŞMAR din întreaga LUME

| 12 apr, 2014

Cunoscută ca “Triunghiul Bermudelor” al României, pădurea e plină de poveşti despre oameni care au dispărut, aparatură electronică ce o ia razna sau nu mai funcţionează sau apariţii extraterestre, aşa sună descrierea pădurii Hoia-Baciu din Cluj, pe unul dintre cele mai vizitate site-uri de divertisment din lume.

Peste 20.000 de utilizatori au dat “like” unui top ce include “18 locuri de coşmar care te vor ţine treaz noaptea” şi care a fost postat pe site-ul 9gag.

Pădurea Hoia-Baciu, aflată la marginea oraşului Cluj-Napoca, este prima din listă şi a stârnit deja interesul utilizatorilor din toată lumea.

În topul postat pe 9gag se mai află şi oraşul Oradour-sur-Glane, din Franţa, pe care naziştii l-au ars din temelii, Castelul Leap din Irlanda, despre care se spune că a fost construit pe un loc unde erau torturaţi oamenii în Evul Mediu sau oraşul Jatinga din India, unde, an de an, între septembrie şi octombrie, între orele 19:00 şi 22:00, sute de păsări se “sinucid”.

Imitaţia “Disneyland”-ului, construită pe jumătate în China, este inclusă de asemenea în top, pentru că lucrările au fost abadonate, iar locul arată înfiorător. În listă mai este inclus şi metroul din Cincinnati, care a fost de asemenea abandonat şi îţi îngheaţă sângele în vene.

Pe ultima poziţie a topului, însă la fel de înspăimântător ca oricare alt loc, este “Poarta spre Iad” din Turkmenistan. Acolo, în urmă cu 40 de ani, ruşii au dat foc unei surse de gaz, care de atunci arde necontenit. De parcă asta nu ar fi destul, mii de păianjeni vin în zonă, atraşi de căldură.

Revenind la Pădurea Hoia-Baciu, aceasta este curpinsă în multe alte topuri de acest gen, fiind o adevărată atracţie pentru cei fascinaţi de paranormal. BBC a inclus pădurea într-o listă şi scrie că cei care intră acolo nu se mai întorc, iar cei care o fac povestesc că au trăit experienţe traumatizante.

În plus, pădurea este considerată ca fiind unul dintre locurile cu cele mai frecvente apariţii extratereştre. Zeci de oameni susţin că au văzut, în decursul anilor, OZN-uri care survolau zona, notează voceatransilvaniei.ro.

Tag-uri: pădure, transilvania
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ