Pandele: Traian Băsescu a fost un reper profesional pentru mine. Îi voi spune în privat ce m-a supărat

| 16 apr, 2014

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat, la România TV, că i-a spus soţiei sale, Gabriela Firea, să nu intre în comisia Nana pentru că vor avea ambii de suferit din cauza disputelor politice ce urmau a fi generate. Pandele a spus că-i va spune în privat lui Traian Băsescu ce l-a nemulţumit în spusele acestuia legate de familia sa.

Pe întreaga durată a intervenţiei salte telefonice, Florentin Pandele s-a referit la Traian Băsescu cu formula "domnul comandant de cursă lungă". "În tinereţea mea pe mare, l-am avut ca reper profesional pe comandantul de cursă lungă Traian Băsescu. A fost unul dintre cei mai buni comandanţi ai flotei române", a spus Pandele precizând că nu a fost totuşi prieten cu actualul preşedinte al României, conform RomâniaTV.net.

În ce priveşte motivele scandalului izbucnit între soţia sa şi Traian Băsescu, Pandele a afirmat că şi-a avertizat soţia. "I-am spus doamnei senator Firea de când s-a înfiinţat comisia Nana să nu accepte să intre în comisie pentru că soţul doamnei este primar. Puteam să fiu primar şi în cea mai mică comună din România şi tot apăreau discuţii. Paratrăsnetul comisiei de anchetă va fi primarul ca preşedinte al comisiei funciare. I-am mai spus că Legea 18/1991 lasă loc la interpretări. Ea nu a ascultat şi a urmat linia partidului. Fiind o persoană cu notorietate, notorietatea ei a fost exploatată şi a trebuit să iasă în faţă şi a fost paratrăsnetul comisiei de anchetă", a spus Pandele referindu-se la propria-i nevastă.

Primarul din Voluntari a afirmat că au fost iritat de unele lucruri spuse de preşedinte, dar a evitat să precizeze ce anume l-a deranjat. "Când mă voi întâlni cu el între patru ochi, îi voi spune", a spus Pandele. Cât priveşte petiţiile invocate de către preşedinte împotriva sa, edilul din Volutari a amintit că însuşi Traian Băsescu a spus la un moment dat că a avut 550 de plângeri împotriva sa pe vremea când era primar în Bucureşti.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ