PANGASIUS - otrava care se vinde file VIDEO

| 17 iul, 2014

Pangasius file. Peştele Pangas sau Pangasius  provine din Vietnam şi este crescut  de-a lungul râului Mekong.

Pangasius file. Popularitatea acestuia a crescut datorită preţului foarte mic.  Se vinde mai ales ca fileuri fără oase şi are o aromă şi textura neutră (blândă) iar mulţi oameni îl compară cu codul.

Din cauza poluării râului Mekong, peştele Pangasius are un nivel ridicat de otrăvuri şi bacterii, iar poluarea pestelui provine de la substanţele chimice şi deşeurile industriale ale fabricilor din apropierea râului.

Peştele reprezintă un  "experiment" genetic creat pentru a curăţa raul Mekong de diferitele otrăvuri şi microorganisme.

Citeşte şi: Otrava ascunsă din SOMON

Pentru că cererea a devenit foarte mare pe pieţele din întreaga lume, peştii  sunt injectaţi deseori cu hormoni proveniţi din urină deshidratată, deoarece s-a constatat că astfel cresc mai repede şi carnea lor devine mai “pufoasă”.

Ei  sunt hrăniţi cu rămăşiţe de peşti morţi, uscaţi şi măcinaţi sub forma unei făini, datorită căreia ei cresc de patru ori mai rapid decât în natură.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ