PANICĂ în Mamaia! Turiştii au SĂRIT pe geamuri din cauza unui INCENDIU

| 25 aug, 09:17

Mai mulţi turişti au fost evacuaţi în urma unui incendiu care a izbucnit, luni seară, în camera tehnică situată la parterul unui hotel de trei stele din staţiunea Mamaia.

Unora dintre turişti li s-au acordat îngrijiri medicale de către cadrele de pe ambulanţele deplasate la faţa locului, fără a fi necesară transportarea vreunei persoane la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă, zece turişti, printre care patru copii, au fost evacuaţi de pompieri, restul persoanelor ieşind din hotel înainte de sosirea echipajelor ISU.

Pentru stingerea incendiului, la hotel s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară mecanică. Focul şi mai ales fumul dens au afectat două camere şi holul de la parter al hotelului.

După lichidarea incendiului, turiştii au putut reveni în camerele unităţii de cazare.

Conform reprezentantei ISU Dobrogea, ancheta privind stabilirea cauzei izbucnirii focului este în desfăşurare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ