PANICĂ TOTALĂ: Un român a încercat să deturneze un avion. Unde voia să-l forţeze să aterizeze

| 30 apr, 18:53

Momente de panică în cursa Tarom Bucureşti-Amsterdam. Un român a vrut să deturneze un avion. El a început să ţipe, aparent fără motiv, în timp ce-i cerea pilotului să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt. Românul a atras imediat atenţia personalului din avion, care a intervenit prompt. Se pare că bărbatul avea propleme de sănătate, anunță B1 Tv.

Conform companiei aeriene Tarom, echipajul a aplicat procedura standard şi i s-a adus la cunoştinţă faptul că are posibilitatea să solicite aterizarea de urgenţă pe un aeroport de pe rută.

"După această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației, însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de intorcere AMS- OTP a avut o întârziere de 30 minute.

Compania TAROM va raporta incidentul către autorități în conformitate cu reglementarile în vigoare", a declarat Georgeta Dinu, purtător de cuvânt al companiei Tarom.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ