Parizienii dau năvală în cafeneaua cu pisici nou inaugurată

| 23 sep, 2013

La Cafeneaua pisicilor din Paris, clienţii pot mângâia cele 12 feline din local în timp ce stau la masă. Cafeneaua, care s-a deschis în week-end-ul trecut, s-a bucurat de un mare succes, scrie Agerpres.

"Am fost nevoiţi să refuzăm cam 300 de persoane. Am fost chiar insultaţi de unii, dezamăgiţi că nu găsesc loc", spune Margaux Gandelon, care administrează cafeneaua. La Paris a apărut astfel conceptul de cafenea cu pisici, inspirat din cafenelele "Neko" din Japonia.

Unii clienţi au venit chiar de departe, după ce au făcut rezervări, ca să nu aibă surprize. Un grup de prieteni din Arras, Pas-de-Calais, mari iubitori de pisici, a văzut "la ştiri" că se deschide o cafenea cu pisici şi s-a hotărât să vină la Paris. După ce s-au spălat pe mâini şi li s-a spus să respecte câteva reguli - pisicile nu trebuie hrănite, trezite din somn şi nici luate în braţe - au putut intra în cafenea. 

Localul, cu o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, din care 100 de metri pătraţi accesibili pisicilor, poate găzdui circa 30 de persoane simultan. "În curând vom putea primi peste 50", promite Margaux. Au existat şi unele "încălcări ale regulamentului", îndeosebi copii care aleargă după pisici, dar, în general, echipa cafenelei a întâmpinat "reacţii pozitive şi a primit felicitări", scrie site-ul francez 20minutes.fr.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ